Acceptem mascotes ben educades sota sol.licitud prèvia. Cal avisar alhora de realitzar la reserva que es vindrà amb gosset.

NORMATIVA PER ESTADES AMB MASCOTA

1. S’accepten gossets de tots els tamanys i races sempre que estiguin ben educats i puguin conviure sense problema amb altres gossos, persones i instal.lacions.

2. Donat que som un allotjament només per adults, els gossets que vinguin no poden bordar en excés per raons obvies. Els clients que venen a La Lolita busquen descans i tranquil.litat fora del xibarri, i els lladrucs poden ser molt molestos. Agraïriem que valoreu aquesta norma abans de venir per una bona convivència.

3. Evitar pujar a l’animal al llit/sofà de l’habitació per higiene. Si no es pogués evitar perquè està acostumat agraïriem que li porteu un llençolet.

4. No fer les necessitats dintre de l’habitació i ocupar-se de recollir els excrements de l’entorn.

5. No banyar als animals a la dutxa de l’habitació o piscina.

6. Poden estar a totes les instal.lacions, inclosos el jardí i piscina, sempre que vagin lligats.

7. A l’hivern, al menjador interior per poc espai no poden baixar, si no es poden quedar sols a l’habitació oferim baixar a esmorzar a última hora. A l’estiu l’esmorzar és a la terrassa.

8. Els responsables dels animals es faràn càrrec dels danys ocasionats a les instal.lacions durant l’estada o a terceres persones.

9. El preu per estada és de 10€ la nit per mascota (Només les 4 primeres nits)